Google

luni, 14 iulie 2008

Schela metalica de calitate

Dupa cum stim cu totii Romania este deficitara la capitolul constructii. Pretul locuintelor au crescut in ultimii ani mai mult ca in alte tari. Si asta pentru ca la noi nu s-a mai construit. Insa in ultima vreme se observa o incercare de revigorare. De curand am vazut si oameni inteligenti, intreprinzatori, care simt unde se poate investi, care sunt cerintele pietii.

Astfel am descoperit o firma care se ocupa de vanzare de schela metalica pentru constructii. Au realizat o adevarata afacere, cumpara, vand sau inchiriaza schela metalica pentru constructii, fatade, popi, podine, scari, lifturi exterioare, toate de cea mai buna calitate.

Comenzile sunt neasteptat de mari chiar si pentru acesti oameni care au deja cativa ani buni de experienta in domeniu, semn ca marii constructori au realizat avantajul de a avea propriile utilaje, schele, oameni calificati cu care sa faca lucrari de calitate.

Am vazut insa si incercari lipsite de succes ale guvernantilor de a aduce romanii inapoi de peste hotare. Poate peste cativa ani, cand nivelul salariilor va creste, legile vor fi mai bune, cand dreptatea se va face simtita iar Romania va reusi sa se integreze pe deplin in Uniunea Europeana, se vor mai intoarce din cei plecati.

Pana atunci insa, nu pot sa nu laud acesti oameni care, desi tineri au inteles pulsul pietii si au actionat la timp acaparand in scurt timp un segment important de piata. Pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor si sunt interesati sa cumpere sau inchirieze schela metalica, podine, popi, scari sau lifturi exterioare, ofer un numar de telefon de contact: +40.741.309.163.

Este pur si simplu modul meu de a sprijini acesti oameni curajosi care au investit cu ambitie intr-un segment de piata mai putin cunoscut, as putea spune chiar, mai limitat in comparatie cu altii, dar care totusi reusesc sa faca zilnic pasi frumosi in afaceri.

Cu prima ocazie cand voi mai descoperi romani care investesc inteligent voi promova acei oameni pentru simplul motiv ca pot fi un bun exemplu si merita ajutor. Cu cat vor fi mai multi oameni capabili sa diversifice sau sa acopere noi segmente de piata, cu atat mai bine pentru romani. Din pacate guvernul nu sprijina astfel de initiative asa cum ar trebui pentru a se putea dezvolta, motiv pentru care, personal voi cauta sa ajut si sper sa fie si altii dispusi sa sprijine activitati noi si profitabile.

Niciun comentariu: