Google

vineri, 11 iunie 2010

Noile masuri luate de Guvernul Boc

Conform ultimelor stiri adunate de pe internet, Guvernul Boc, in asentimentul Presedintelui Basescu va reusi in curand, prin noile masuri luate la sicriele votantilor sa scoata cu adevarat tara din criza.

In acest sens, toate rudele parlamentarilor PDL se pare ca s-au indreptat zilele trecute spre Camera de Comert, Industrie si Navigatie pentru a deschide noi firme de Servicii Funerare, fiecare din ei in circumscriptia in care a fost ales.

Se va avea in vedere deschiderea unor servicii de acest gen si in circumscriptiile alesilor altor partide politice pentru ca nimeni sa nu fie lipsit de bunavointa guvernamentala si prezidentiala.

Doar astfel se va dezvolta economia romaneasca, fapt care va reusi in foarte scurt timp sa duca la iesirea din criza si integrarea mai timpurie a tarii in UE. Pentru a reusi o mai rapida crestere a leului in raport cu euro, se va accepta plata serviciilor in moneda europeana fiind bine stiut faptul ca romanul care nu are bani schimba o suta de euro de la saltea.

Eu am depus deja cerere la Ministerul Finantelor pentru a putea face plata serviciilor in moneda Ghaneza, singura de care dispun din plin in momentul de fata.

In speranta ca cererea mea va fi aprobata si bine primita doresc sa ofer si Guvernului un ajutor financiar in moneda mentionata pentru a-i ajuta sa treaca mai repede peste criza, considerand aceasta ca un ajutor reciproc.

Cu respect,

Un roman dornic sa traiasca mai decent peste hotare decat bine in Romania

Niciun comentariu: