Google

duminică, 24 octombrie 2010

PDL - Politica prostitutiei

Boc isi asuma educatia. As spune cea pe care nu o are deoarece, daca ar fi avut ar fi plecat si ne-ar fi lasat in pace. Dar din stirile media, PDL si UDMR au cazut deja la pace pentru a nu cadea Guvernul. Astfel cele doua partide aplica politica de prostitutie, daca-mi platesti ( a se citi aprobarea unor legi preferentiale), iti dau (votul pentru a nu cadea Guvernul).

Printre altele, in educatie, daca exista intr-o clasa 2-3 minoritari, atunci directorul adjunct ar trebui sa fie minoritar si el. Istoria, ca si alte materii, ar trebui sa fie predate in limba minoritarilor in scolile in care minoritarii invata in limba materna, iar limba romana ar ajunge limba straina.

Se pare ca va fi o premiera mondiala ca in tara ta, sa inveti limba tarii in care traiesti ca pe o limba straina. Pentru asta ar trebui ca Funeriu sa intre in cartea recordurilor si astfel sa se poata lauda si el ca a facut ceva. Macar ar fi trecut numele lui undeva pentru ceva ce a facut.

Ce nu se stie inca, este ce istorie vor invata acesti minoritari, despre Ungaria hortista sau Romania pasoptista care este de fapt locul in care traiesc si de unde conduc o tara ce nu le apartine alaturi de PLD care asteapta votul lor care sa-i scape de caderea in dizgratie si disparitia de pe scena ploitica.

Sa ne mai amintim oare si de scaderea T.V.A. si neimpozitarea pensiilor pana in 2000 de lei pe care din greseala ne-a aratat-o dar nu ne-o "da", de care Basescu nu stie nimic pentru ca doar el "n-a vazut-o" cand stia toata tara de ea de la televiziune? Dar de jumatate de milion de dolari cheltuiti in U.S.A. de catre Boc si acolitii lui? Si mai vor sa facem economii. Asta tot prostitutie politica se numeste. Voi prostii faceti economie ca noi sa beneficiem de cat mai mult. E normal asa Domnule Boc?

Oare e normal ca FMI sa stie ce prevede legea votata de prostii din PDL si Basescu nu? Asteptam noutatile si corectia care o va face Presedintele. Mai asteptam si noile "taieri" ale lui Boc imediat dupa "scaparea de motiune" daca asta se va intampla si care ar trebui sa goleasca tara definitiv de bani. Oare de la cine o sa mai "suga" bani si dupa aceste ultime taieri?

Ma intreb insa cat va mai rezista aceasta politica a prostitutiei care tot scapa de peste 20 de ani si ce se va intampla atunci cand UDMR nu va mai fi la putere. Este drept ca pana atunci cand PDL si UDMR isi vor termina mandatul, daca-l vor termina, tara va fi numai o ruina din ceea ce a fost cu ani in urma.

Cat vor mai crede oamenii povestile de adormit copii ale lui Basescu, cum ca el nu ar stii nimic si nu are cu nimic de-a face cu matrapazlacurile celor din partidul din care provine? Oare nu el se lauda ca a format acest partid? Peste tot se spune ca Boc si acolitii nu fac nimic fara aprobarea lui Basescu, si atunci unde este adevarul?

Acum Basescu vrea sa mearga intr-o vizita la Washinghton, probabil spera ca Obama sa-i ofere sprijin politic sa-si termine mandatul. Ceea ce nu stie presedintele nostru este faptul ca Obama nu voteaza nici pro nici contra aici la noi. Singurii care il pot ajuta, adica UDMR-ul deja si-a cerut "plata" din mandatul asta iar PDL completeaza "cec-ul educatiei" deci ar trebui sa se bazeze mai mult pe ei.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Fie ca va scapa acest Guvern de motiunea de cenzura, fie ca nu, intr-o zi fiecare va trebui sa dea socoteala pentru faptele sale. Iar cand trebuie sa dea explicatii despre cum a distrus o tara, ma indoiesc sa fie placut si usor pentru oricare dintre ei.

Dar poate au noroc si de data asta, romanii au mintea scurta si pentru 50 de lei, un litru de ulei sau zahar pot uita orice, chiar si faptul ca rabda de foame. Dar pana cand?

Niciun comentariu: