Google

miercuri, 20 octombrie 2010

Reducerea T.V.A. la alimentele de baza

In ultima vreme m-am abtinut la comentarii referitoare la mandrii nostrii conducatori insa ultimele lor realizari nu ma pot lasa indiferent. Trebuie sa recunosc faptul ca de data asta au demonstrat pe deplin ca sunt mandrii dar tare prosti.

In principiu, o scadere a T.V.A. la alimentele de baza ar usura intr-o foarte mica masura traiul multor romani. Neimpozitarea pensiilor pana la 2000 de lei este din partea lor o recunoastere a faptului ca nivelul de trai este sub orice critica in Romania.

Cu ani in urma, pe vremea P.S.D. se mai facea calculul unui cos zilnic. Acum Boc de mana cu Basescu a luat si cosul, nu mai avem ce calcule sa facem. Dar sa fii atat de prost incat sa votezi si sa nu stii ce votezi, numai in Romania se poate intampla.

Si asta in conditiile in care reprezentantii F.M.I. au fost chemati pentru discutii referitoare la un nou imprumut. Acestia, la randul lor au propus reducerea ajutoarelor pentru handicapati. Incep sa cred ca si ei sunt un soi de handicapati mintal ca si mandretile noastre.

Personal i-as pune pe ei sa traiasca din ajutorul de handicapat avand in vedere ca atat ii duce capul. Sau poate reprezentantii F.M.I. au impresia ca 1 leu este 4.3 euro. Si astia fac parte din alta haita care se straduieste sa distruga Romania.

Oare F.M.I. n-a auzit de masuri de relansare economica? Sau probabil nu au capacitatea intelectuala sa propuna Guvernului astfel de masuri... In definitiv ce interes au ei ca lucrurile sa mearga bine in Romania? Clar, nici unul macar. Cu cat tara este mai datoare cu atat mai bine pentru ei.

Romania a ajuns mai rau ca o tara a lumii a treia chiar daca ne aflam in Europa. De fapt orice casa are si un cos de gunoi, o debara in care sa tina lucrurile vechi sau care nu sunt necesare. Asta este la ora actuala Romania pentru Europa. Si doar uneori, cand au nevoie mai scoate cate un doctor din acest cos de gunoi, spre folosul lor.

"A fost o eroare", "exact ca la Marea Adunare Nationala". Ce sa intelegem prin asta? Ca in guvernarea Basescu ne-am intors la dictatura? Asta o stim de mult cu totii, nu mai era cazul sa o afirme mandretile noastre din Guvern si Parlament.

Acum astept cu nerabdare urmatoarea "manevra intelectuala" a guvernantilor. Nu de alta dar fiind "democratie" in Romania, pot privi in voie cum P.D.L. in frunte cu Basescu distruge Romania, cum pleaca toti tinerii peste hotare, cum tara asta ajunge gunoiul Europei pentru ca niste oameni au votat la alegeri de 50 de lei sau pentru zahar si ulei.

Doar in Romania se poate intampla asa ceva. Ma intreb cine "le-a tras-o" bagandu-le in fata hartiile care i-au dus in eroare votand pentru prima data in 20 de ani un lucru bun pentru popor.

Niciun comentariu: