Google

miercuri, 27 octombrie 2010

Romania - Rusinea Europei

Motiunea a cazut! Poti scoate capul din nisip Domnule Presedinte, sa-ti continui fanfaronada cu care esti obisnuit. Sa nu uiti insa faptul ca sustinere pentru Guvern nu exista, fapt pentru care nu se vor putea adopta legi. Tot ce exista in momentul de fata este un stat totalitar creat de tine si cateii tai pentru binele vostru.

Credeti ca tot poporul este inconstient si incapabil sa inteleaga ce reprezinta un grad de alarma? Pentru tine ca presedinte a insemnat doar teama de a fi nevoit sa fugi de la Cotroceni. Pentru Ceausescu a avut alt final, tu poti sa te consideri mai norocos in momentul de fata.

Toata tara insa, a fost martora la nesimtirea de care a dat dovada partidul care te-a promovat in functie, prin refuzul de a vota. Aminteste-ti ca in urma cu ceva vreme oamenii care au votat acesti parlamentari si pe tine ca presedinte nu s-au abtinut de la vot. Si-au exercitat dreptul, chiar daca pentru unii dintre ei votul a fost discutabil.

Orice ai spune acum, Europa este cu ochii pe tine si pe tara asta pe care spui ca o conduci desi multi se pot indoi de acest fapt. Pari doar o mascota incapabila sa ia o decize clara, corecta si echidistanta asa cum ar trebui sa fie un presedinte de tara. Mai mult de atat, pari un om dezorientat care nu-si cunoaste indatoririle ca Presedinte.

Tot ce ar trebui sa faca poporul in momentul de fata ar fi o petitie la nivel national adresata Consiliului Europei prin care sa ceara din nou monitorizarea statului la toate capitolele, incepand cu justitia care de fapt nu exista, continuata de monitorizarea tuturor celorlalte capitole.

Si asta pentru ca in situatia de fata desi nu credeti, Romania este in cadere libera, urmand sa ajungem la haos. Un haos atat de natura economica cat si politica. O astfel de situatie nu poate decat sa creeze o stare de dezechilibru pentru toata Europa si mai ales pentru Europa de Est.

Continua in aceeasi nota Domnule Presedinte pentru a putea intra in istorie.

Niciun comentariu: