Google

luni, 20 februarie 2012

Utilaje de deszapezire in Harghita

Am constatat cu surprindere ca in Harghita existau utilaje care ar fi putut salva vieti in perioada in care ninsorile acoperisera parte din tara.

Este clar ca, inca o data ungurii au fost interesati de "binele" poporului roman. Este clar ca UDMR trebuie starpit, trebuie scos in afara legii. Nu vreau sa fiu inteles gresit, cu oamenii simplii nu am nimic, doar cu politicienii care intentioneaza sa dezbine si sa faca rau tarii noastre.

Ar trebui ca toti cei implicati in aceasta sabotare a tarii sa raspunda penal, incepand cu toti cei care si-au pus semnatura pentru a fi cumparate utilajele din fonduri Europene. Si aici ma refer la ministerele care trebuiau sa aiba cunostinta de aceste utilaje.

Dar de fapt cine sa raspunda cand toata aceasta mizerie pleaca de la cei care conduc Romania? Ei conduc si securitatea prin Ungureanu, ei si DNA prin Morar pe care Basescu il vrea in continuare in functie pentru ca reuseste sa-i satisfaca capriciile... Sa continuam lista? Nu e cazul pentru ca din pacate toti stim asta dar nimeni nu are curaj sa faca nimic.

Mai au cateva "maruntisuri" de privatizat pentru a ne "ajuta" sa devenim ai nimanui. Si cu toate incercarile lor nu vor reusi niciodata sa ingenuche acest popor. Dar Basescu spera ca va reusi sa distruga tot fara a fi tras la raspundere.

Eu zic sa nu aiba parte de furia acestui popor. Ma tem sa nu aiba surpriza sa fie trasi in teapa ca pe vremea lui Vlad Tepes. In situatia asta, personal m-as angaja sa ascut parii pentru toti cei vinovati, incepand cu americani gen actualul ambasador, cu demnitarii corupti pe care poporul nu-i mai vrea pentru ca le cunosc magariile, cu regii asfaltului si multi, multi altii si intre acesti altii si Basescu, Udrea, Boc.

Pana atunci insa, multi romani vor ajunge sa isi refaca viata peste hotare in timp ce in tara raman doar oportunisti, politicieni nesimtiti, hoti cu gulere albe si un popor bolnav, imbatranit, lipsit de aparare in fata acestor haite fara scrupule.

Imi pare rau pentru aceasta tara. Totusi cei care voteaza pe 50 de lei sau pentru o sacosa cu zahar, ulei si o paine, TREBUIE sa simta pe pielea lor prostia, sa invete macar in ultimul ceas.

Niciun comentariu: