Google

marți, 21 august 2012

Mesaj adresat UE, USA si tuturor celor ce vor "binele" Romaniei

Domnilor Parlamentari ai UE, politicieni ai USA si voua tuturor celor care doriti "binele" Romaniei.

Astazi, dupa cum sugera ambasadorul USA la Bucuresti, democratia a functionat in Romania. Prin decizia Curtii Constitutionale Romane (CCR), peste opt milioane de oameni au fost trecuti pe lista de nimicuri. In acest fel interesele voastre in zona sunt asigurate iar deciziile voastre sunt respectate.

Justitia din Romania a functionat conform dorintei voastre si a celor care aveau interese in zona aceasta. Cred cu tarie ca nu va deranjeaza nici sa-i reduceti la tacere pe cei nemultumiti care incearca sa-si faca auzita vocea in strada strigandu-si nemultumirea.

Romanii asteapta din partea voastra felicitari publice adresate Presedintelui Basescu, omul vostru de paie, care a reusit din "garaj" sa faca sa fie respectata legea. Cred ca e chiar mai tare ca voi, cei care va dati cu parerea de la Bruxelles sau Washinghton, deci merita felicitarile voastre. In curand ar putea sa va ia si functia, deci nu trebuie subestimat.

Noi romanii asteptam sa recunoasteti public faptul ca justitia functioneaza cu adevarat in Romania si deci nu mai sunt probleme de integrare. Procuratura rezolva toate "cazurile" care incearca sa va creeze probleme cu sprijinul SRI, SIE, DNA... si lista poate continua.

Toti cei care au curaj sa vi se impotriveasca sunt ascultati telefonic in numele democratiei, se intocmesc dosare penale si ajung in siguranta, la fel ca cel mai bun premier al Romaniei de dupa revolutie, Domnul Adrian Nastase.

Nu va faceti griji, celor care va reprezinta interesele nu le va face nimeni dosare penale deoarece nimeni nu are curajul sa-i asculte. Justitia functioneaza perfect in Romania chiar daca nu avem ministru de justitie. De fapt, chiar cred ca nu ne trebuie, va descurcati bine si fara. Asta da democratie. Va place?

Noi romanii suntem un popor atipic, doar un pic mai dificil de inteles. Avem oameni inteligenti, capabili, hoti, lingusitori si muncitori. Suntem exact ce aveti nevoie voi pentru a face experimente democratice. Problema este ca sunt mai buni ca voi, inclusiv hotii, dar nu va faceti griji; curve sunt peste tot, trebuiesc doar platite.

Astazi s-a incheiat in Romania un act democratic. Faptul ca unii incearca sa isi exprime nemultumirea in strada este mai putin democratic dar ei nu conteaza cum n-au contat nici la vot. Tot ce era important pentru voi s-a infaptuit. Puteti urzi in continuare alte intrigi, viza alte resurse pe care sa le acaparati, inventa alte idei stupide. Poporul va aplauda in Piata Universitatii, stati aproape.


Niciun comentariu: