Google

vineri, 7 martie 2008

8 Martie - Ziua Femeii

De cand ma stiu, prima luna de primavara a fost dedicata femeilor desi ar trebui sa le dedicam ca barbati, o viata intreaga. Insa aceasta luna care pentru toti reprezinta revenirea naturii la viata si innoirea, este in mod special dedicata femeilor, fie ele bunici, mame, sotii, prietene, sau simple colege.

Martisorul este cel care deschide aceasta luna si este un obicei specific romanilor. In traditia populara tot cu 1 Martie incep zilele babelor care trec putin si de ziua internationala a femeii, ziua de 8 Martie, zi in care mai toate femeile ies sa sarbatoreasca singure si linistite in cele mai multe cazuri, dupa un an intreg in care poate ca nu si-au permis prea multe. Sau poate si-au permis dar, fiind vorba de ziua lor, se cuvine sa sarbatoreasca.

Cu aceasta ocazie vreau sa urez tuturor cititoarelor mele si nu numai, un an bun, plin de impliniri atat pe plan personal cat si profesional, sanatate, fericire si succes. Le invit sa fie pline de curaj in abordarea tuturor problemelor cu care se confrunta pentru a putea reusi, sa fie mame si sotii atente si grijulii asa cum ne dorim cu totii, prietene si colege de nadejde si mai ales:

NU UITATI SA FITI FEMEI

La Multi ani !

Niciun comentariu: