Google

marți, 11 martie 2008

Costel Busuioc

Se apropie momentul finalei concursului "Hijos de Babel" in care, romanul nostru Costel Busuioc spera ca noi toti de altfel, sa castige. Si merita pe deplin acest lucru pentru ca este cel mai bun. A dovedit acest lucru pe parcursul intregului concurs clasandu-se de fiecare data pe primul loc.

El este cel mai bun din acest concurs iar noi nu trebuie sa uitam sa-l votam. Este unul din oamenii care au sansa sa faca mai mult bine tarii decat au facut presedintii nostrii de la Revolutia din 1989 incoace. Acum este randul nostru sa il sustinem si votam, sa il incurajam pentru simplul motiv ca are nevoie de noi.

Atunci cand se va termina concursul, invingator fiind, prin munca lui va crea o imagine pozitiva Romaniei mai mult decat cei care au editat controversatele albume despre Romania si care acum sunt deja de mult ingropate sau uitate, care au costat tara o avere, fara a se vedea insa ceva rezultate. Un astfel de talent nu se naste in fiecare zi. Si merita tot respectul si ajutorul nostru, al tuturor romanilor, oriunde ne-am afla.

Cu totii ar trebui sa ne bucuram si sa fim aproape de el cu votul si mesajele noastre. Se apropie marea finala in care, speram din tot sufletul sa fie invingator, sa ne putem mandri ca suntem romani. Votul nostru pentru el inseamna de fapt votul pentru imaginea tarii noastre care a fost in repetate randuri murdarita. Si prea putini au facut ceva pentru ea.

Costel insa desi este un om simplu a reusit in scurt timp doar prin munca lui sa ne faca sa ne mandrim cu adevarat ca suntem romani.

Succes Costel Busuioc!!!

Niciun comentariu: