Google

sâmbătă, 22 martie 2008

Ford sau Folt?

Ieri Romania a facut inca un pas pe calea democratiei si dezvoltarii. S-a incheiat contractul cu Ford. Se vor produce iar masini la Craiova. Dupa Citroen care a creat "superbul" model oltenesc (nu din vina oltenilor) si care s-a numit Oltcit, au venit coreenii cu alte produse cam la fel de bune avand in vedere ca e vorba de alta generatie de masini. Iar acum cei de la Ford. Suntem pe calea cea buna ar zice unii.

Din pacate, din cauza Premierului si a Presedintelui care s-au tiganit in direct si care au tinut sa arate lumii intregi pe cine am fost capabili sa votam, cine ne-a condus timp de patru ani, n-am inteles cum se vor numi noile masini produse in Romania, Ford sau Folt?

Sau asta sa conteze mai putin si sa speram la mai multa calitate? Ca de pret pe masura nivelului de trai cu asa conducatori nu va putea fi vorba nici peste o suta de ani. Dar sa speram ca la alegerile ce se apropie si pentru care, in diferite forme mascate au inceput deja campania electorala ambele tabere, vor primi fiecare din ei cizma pe care o merita, acolo unde ar simti-o mai bine.

Niciun comentariu: