Google

marți, 10 ianuarie 2012

Raed Arafat, ne vei lipsi

Astazi ar trebui sa fie o zi de doliu pentru Romania. Raed Arafat nevoit sa-si dea demisia. N-as fi crezut ca se poate intampla. Omul care prin contributia si munca lui a contribuit la salvarea a zeci de mii de oameni, trebuie sa renunte la munca de-o viata din cauza unui dictator care a readus Omerta in Romania.

Un conducator de nimic asa cum este Basescu n-a avut Romania niciodata in istora ei, chiar si Ceausescu era mai bun si mai capabil. Mi-as dori sa-l intreb ce a facut el pentru acest popor? Cred ca daca i-ar cere cineva sa spuna concret ce a facut el pentru un om din popor, un simplu cetatean, nu va putea spune nimic. Si asta doar pentru ca n-a facut niciodata nimic.

Tot ce a stiut, a fost sa instaureze Omerta in Romania. Toti se tem de el. Atunci cand Basescu constata ca un om il deranjeaza, DNA-ul sau alte institutii trebuie sa-i si gaseasca acestuia o activitate ilegala pentru ca respectivul sa ajunga dupa gratii, astfel incat dictatorul sa se poata bucura si victima sa afle cine e seful.

In schimb in procesele in care persoane importante, cu averi au fost acuzate in diverse dosare de catre trepadusii lui Basescu de la DNA, DIICOT sau alte institutii, n-au fost condamnari. Totul este o mascarada pentru ca Omerta sa functioneze, sa-i sperie si sa-i faca probabil sa-i sponsorizeze adunatura portocalie. Asta a invatat el cel mai bine si asa procedeaza.

Din pacate lucrurile au ajuns prea departe. Guvernul lui Boc, un adevarat cuib de viespi si o alta marioneta a lui Basescu incearca acum sa distruga definitiv si iremediabil sistemul de sanatate din Romania punand in acest fel in pericol viata unui numar imens de romani.

Un ministru maghiar care nu ne reprezinta, cum de altfel nu ne reprezinta nici Basescu, Boc sau Udrea prin politica lor, ca sa dau doar cateva exemple, vrea sa distruga SMURD-ul pentru interese de grup in dauna oamenilor saraci.

Vor sa distruga munca de-o viata a celui care prin munca sa a salvat zeci de mii de oameni de la moarte, e vorba de Raed Arafat si de SMURD. Ma intreb unde sunt cei care de-a lungul acestor 20 de ani de cand Domnul Raed Arafat a creat si dezvoltat acest sistem, care au beneficiat de servicile respective.

Acestia ar trebui sa fie primii pentru a-si manifesta nemultumirea fata de politica acestor distrugatori ai Romaniei. Din pacate in tara asta, Omerta reintrodusa de dictator functioneaza si toti se tem pentru viata lor. Mafia portocalie a instaurat dictatura in Romania si conduce dupa bunul plac.

Speram ca macar alegerile care ar trebui sa fie libere sa mai schimbe ceva. Dar dupa cum se vede sub orice forma, primarii, prefectii, chiar si patroni cu datorii la guvernul care i-a imbogatit peste noapte incearca sa convinga pe toti ca trebuie sa voteze cu aceasta adunatura.

Personal vreau sa multumesc Domnului Raed Arafat pentru faptul ca a reusit sa realizeze un lucru bun in Romania. Sunt profund dezamagit de felul in care guvernul roman prin dictatorul sau stiu sa multumeasca unui om. Astazi, mai mult ca oricand imi pare rau ca sunt roman.

Niciun comentariu: