Google

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Romania fierbe, in curand va da in clocot

In sfarsit, oamenii s-au saturat de Basescu si clica lui. Au inceput sa iasa in strada. Raed Arafat a fost doar picatura care a umplut paharul iar acum, orice ar face Guvernul actual sau Presedintele lui nu mai pot schimba nimic.

Daca va fi nevoie, romanii vor mai suporta o revolutie. Acum mingea este in curte la Basescu si se asteapta pasarea ulterioara catre Guvern, de unde asteapta romanii demisii. S-a terminat cu magariile actualului partid si sper si a UDMR.

Armata si politia ar trebui sa nu recurga la violente impotriva protestatarilor iar acestia la randul lor sa nu provoace incidente. Prin manifestatii si demonstratii de strada pasnice dar hotarate ar trebui sa terminam cu javrele ordinare care au distrus una din cele mai bogate si frumoase tari din Europa.

Conform legilor lui Basescu nu ai voie sa protestezi decat cu aprobare. Se pare ca romanii nu mai au nevoie de aprobari sa ceara demisia PDL. Basescu n-a tinut cont de oameni, acum ei nu vor mai tine cont de el. Astept cu nerabdare sa vad ziua in care va fi judecat si condamnat pentru hotiile comise atat de el cat si de camarila lui.

Sper ca Piata Universitatii sa ramana o zona in care sa se demonstreze pasnic dar in final sa scapam de Basescu si PDL. Romania merita o viata mai buna. Romanii pleaca mereu peste hotare din cauza unor incompetenti care au distrus tot ce a fost cladit. Ajunge cu migrarea pentru un trai decent, vrem sa traim decent in Romania.

Un comentariu:

Anonim spunea...

20 pentru Romania

http://www.facebook.com/pages/20-Pentru-Romania/200509776711295