Google

marți, 17 ianuarie 2012

Sa traiesti bine Base...

Sa traiesti asa cum ai trait in ultimile zile, adica ascuns, cu frica in oase. Ai rabdare, abia s-au trezit oamenii. O sa traiesti si mai bine, o sa-ti fie racoare timp indelungat, n-o sa te mai vaiti ca iarna nu-i ca vara, pentru tine va fi cam la fel.

Azi ai dat senzatia ca esti si tampit. Cu sau fara Arafat, tot dupa tine vin romanii. Vin sa te trimita acolo unde iti e locul, dar sa nu-ti faci griji, Boc o sa-ti fie tot valet si sluga devotata. Acum nimanui nu-i pasa de Raed Arafat, cu sau fara tine el isi primea inapoi postul pentru ca este singurul om care-l merita.

Iti mai aduci aminte ca whisky-ul se toarna cate un pic in pahar? Ei bine, paharul romanilor s-a umplut iar vinovat de asta tu esti ca n-ai fost atent. Tu vei fi tapul ispasitor si alaturi de tine Boc, Leana & Co. Ati avut destul timp sa faceti ceva pentru popor dar ati facut doar pentru voi. A venit vremea...

Nici Ponta, Antonescu sau alti politicieni nu sunt mai buni ca tine, mint la fel de mult si au o viziune la fel de proasta asupra poporului si tarii. Nu trebuie sa te temi ca-ti vor lua locul, poporul nu mai are incredere nici in ei. In ultimii 20 de ani am avut parte cu totii numai de minciuni. Vom gasi o solutie sa scapam de javrele ordinare si sa avem o tara in care sa traim decent.

Romanii nu vor mai mult dar vor lupta pentru a avea o tara democrata cum au altii, vor lupta pentru un trai decent. Vremea dialogului a trecut, romanii au vorbit singuri si nu i-ai auzit, acum va trebui sa-i asculti pana la capat. Iar capatul acesta pentru tine este cap de linie.

Niciun comentariu: