Google

miercuri, 9 ianuarie 2008

In gura lumii

Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani Romania a intrat iar in gura lumii. De data asta Mohamed ElBaradei, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA) a atacat Romania, afirmand ca organizatia terorista Al-Queda ar putea procura din tara noastra, dar si din alte trei tari foste comuniste materiale radioactive.

Interesant este faptul insa ca afirmatiile sunt pur si simplu gratuite. Nu face nimic altceva decat sa arunce pisica din ograda altora in a noastra. Si daca stau si ma gandesc bine, asa ne trebuie ca pe noi tot nu are cine sa ne apere. Nefiind vorba de un furt din bunurile guvernantilor, problema in sine nu priveste pe nimeni astfel incat fiecare e liber sa sustina ce vrea.

Mai nou, dupa ultimele stiri, Hayssam a "evadat" cu pasaport fals. Sau a fugit dupa cum mai sustine lumea. Eu cred ca a mers chiar linistit. Daca fugea pe aeroport poate ca il vedea careva. Sau poate ca nu, un exemplu elocvent fiind masina de pe pista lasata in calea avionului... Uneori, nici nu sti ce sa mai crezi, un singur lucru e clar, toate se intampla in Romania.

In incheiere as vrea sa va atrag atentia asupra faptului ca in a doua parte a saptamanii viitoare, Romania va fi din nou sub zapada. O prognoza meteorologica ajunsa deja la unele autoritati, avertizeaza ca de pe data de 17 ianuarie vom avea de-a face cu inca un episod precum cel de saptamana trecuta.

Acestea sunt cateva cuvinte dintr-un articol. Eu as vrea sa va invit sa aveti grija pe unde mergeti ca nu se stie ce ministru ar putea da peste voi pe strada daca ninge iar. Si cred ca Domnul Orban chiar se roaga sa ninga sa uite lumea de incident. Desi cu modul in care merg dezapezirile chiar nu se stie daca il va apuca primavara daca mai ninge ca saptamana trecuta. Sau mai demite un director si scapa iar?

Niciun comentariu: