Google

vineri, 15 februarie 2008

Omul potrivit la locul potrivit

Am fost retinut de alte probleme si nu am postat in ultimele zile. Ieri a fost ziua indragostitilor si sper ca fiecare a sarbatorit in felul sau. Noi romanii suntem obisnuiti cu Dragobetele dar am inceput sa ne adaptam. Si totusi, de ce sa nu sarbatorim atunci cand avem motiv? Doar sunt destul de putine zilele in care ne putem bucura de ceva.

* S-au adunat multe pe care as vrea sa le notez dar ma voi multumi cu trei mai importante. Si in ciuda multora, prima si cea mai importanta pentru mine este Noua Stea a Muzicii care se numeste Costel. Neapreciat de nimeni in tara pentru ca avea doar 8 clase, este apreciat peste hotare ca fiind una din cele mai frumoase voci ale lumii. Iata ca un om simplu spala imaginea romanilor atat de patata de altii. Il puteti asculta interpretand o arie celebra. Nu degeaba a fost numit Pavarotti din Banat.

Chiar daca nu va castiga acest concurs, desi o doresc din toata inima, traiesc cu speranta ca va reusi ajutat de oameni de buna credinta, care stiu sa aprecieze un adevarat talent. Si mie ca si altora, vocea lui imi aminteste de cea a lui Pavarotti. Imi doresc sa-l auda Domingo, Careras, poate si altii si asemanarea vocii lui cu a Marelui Pavarotti sa-i fie de bun augur. Ma bucur ca macar de altii a fost si este apreciat daca de noi romanii nu. Ma bucur ca a ajuns acolo unde merita, in elita lumii. Sper sa ramana pentru totdeauna acolo.

Succes Costel!!!

* Al doilea subiect pe care as vrea sa-l discut azi se refera la faptul ca vine primavara. Asta in caz ca nu stiati. Natura se trezeste la viata. Pentru unii este timpul sa se indragosteasca. In mod normal, este momentul schimbarilor in natura. Imi place primavara cu florile ei, cu verdeata care tinde sa apara timida pentru ca mai apoi sa ne invadeze.

Si la noi, Guvernul a decis sa-si schimbe ceva haine. Si a ales ciorapii. Dar nu oricum ci in maniera specifica celor 3 ani si ceva cu care ne-a sufocat. Un om normal isi schimba ciorapii vechi cu altii noi sau macar curati in timp ce Guvernul a decis sa faca o schimbare mai deosebita. Schimba stangul cu dreptul, sau invers, cum doriti.

Incapabil de cooperarea cu presedintele si pierzand inca o batalie in lupta cu acesta prin incercarea de numire a Noricai Nicolai in functia de Ministru al Justitiei, care justitie nu mai exista de mult la noi, deci nu mai inteleg sensul unui astfel de ministru, neavand de unde scoate si promova un om nepatat, a propus schimbarea de portofoliu a lui Melescanu.

In plus, pentru a mai scoate ceva bani pentru sustinerea alegerilor care vor veni s-a apucat sa joace un joc practicat inca de multi romani prin parcarile cu turisti. Unii ii spun "alba-neagra". Cam asta incearca si ei cu taxa de prima inmatriculare riscand in felul acesta sa fim sanctionati de UE. Dar probabil ca nu e prima data si nici nu le pasa lor de UE ci de functiile lor care in mod sigur le aduce nasilor, matusilor si altor neamuri venituri importante prin sustinerea pe care o ofera ei, chiar daca nimeni nu mai cauta sa demonstreze aceste lucruri scarbiti de ceea ce se intampla in tara asta lipsita de justitie. Si pe voi va astept sa ajungeti cat mai repede acolo unde va e locul. Dar nu cel pe care il ravniti voi ci acela pe care il meritati.

* Cea de-a treia stire se refera la o biata femeie. Si asta pentru ca a fost ieri ziua indragostitilor. O poloneza a dat de belea pentru ca a vrut sa faca sex. Pana la urma a fost arestata dupa ce a sunat la pompieri, serviciile de asistenta, cazarma locala si cine stie pe unde a mai incercat. Se spune ca ar fi fost refuzata de 700 de barbati. Din pacate nimeni nu spune de ce a fost refuzata de asa multi barbati dar in mod sigur daca venea in Romania nu ar mai fi avut asa mari probleme, ba din contra, cred ca ar fi avut de ales. Inca o data se potriveste zicala cu omul potrivit la locul potrivit.

Niciun comentariu: