Google

sâmbătă, 8 decembrie 2007

Ce mai fac romancele noastre...

Am preluat acest articol din alta publicatie pentru ca l-am considerat interesant.

Un parlamentar britanic, sedus de o româncă de la Cheeky Girls

În vârstă de 41 de ani, parlamentarul Lembit Opik a apărut ieri pe prima pagină a săptămânalului "News of the World", ca subiect fierbinte al dezvăluirilor fostei logodnice, Sian Lloyd, şi ale Gabrielei Irimia. La 46 de ani, prezentatoarea de la ITV dorea să se vadă cât mai repede soţia acestuia, dar faptul că a descoperit că Opik are o relaţie secretă cu românca a determinat-o să rupă logodna. Este pentru prima oară când Sian face dezvăluiri despre infidelitatea parlamentarului şi legătura lor.

Gemenele Monica şi Gabriela Irimia, originare din Cluj-Napoca, cunoscute sub numele Cheeky Girls, au avut un debut spectaculos în Marea Britanie. Deşi se râdea copios de piesele lor, Cheeky Girls a fost prima trupă românească plasată pe primul loc în topurile europene. Melodia de debut, "Cheeky Song", a devenit un hit vândut în 1,2 milioane de copii. După falimentul casei lor de discuri, presa britanică s-a grăbit să anunţe şi sfârşitul carierei lor, dar fetele nu se dau bătute.

Dezvăluirile, în contextul anchetării lui Blair Foarte activ în parlament, Lembit face parte din grupul de politicieni care fac campanie împotriva unei complete interdicţii a vânătorii cu câini. A devenit, de asemenea, cunoscut pentru îngrijorările sale privitoare la posibilitatea unui impact al Pământului cu un asteroid. Relaţia lui cu Gabriela Irimia a început la 13 octombrie a.c., când s-au întâlnit la o petrecere organizată de un canal de televiziune. "A fost dragoste la prima vedere", mărturiseşte Gabriela, care oferă şi detalii picante ale relaţiei lor. Gabriela subliniază însă că nu este vinovată de ruptura logodnei lui Lembit cu Lloyd şi că are planuri serioase de viitor cu politicianul. Având în vedere că Sian spune că a rupt logodna în urmă cu două săptămâni, unii s-ar putea întreba dacă nu cumva dezvăluirile ei survin în plin scandal al anchetei penale la care este supus premierul Tony Blair pentru a abate atenţia presei în altă parte.

Cine este Lembit Opik?

Lembit este un politician bine cunoscut în Marea Britanie, la începutul anului aşteptându-se chiar ca acesta să devină liderul partidului său. Lembit Opik este fiul unor refugiaţi din Estonia care s-au stabilit în Irlanda de Nord. A absolvit Royal Belfast Academical Institution şi este licenţiat al Universităţii Bristol. Înainte de alegerea sa în parlament, în 1997, a fost şef de personal la Procter&Gamble LTD. Lembit Opik are reputaţia nefericită de a sprijini campanii care eşuează repede.

Ma intreb, oare, n-ar putea sprijini si pe guvernantii nostrii? Poate scapam de ei mai repede.

Niciun comentariu: