Google

marți, 11 decembrie 2007

Romanii stiu cum sa vrajeasca femeile

Romanii sunt pe primul loc la sex in lume! Un studiu al revistei Men's Health a dezvaluit faptul ca suntem pe primul loc la sex dintre toate popoarele lumii, cu o medie de 232 de raporturi sexuale pe an.

In cel mai recent numar al revistei 'Men's Health' a fost publicat un studiu despre sex deosebit de imbucurator pentru reprezentantii sexului tare din Romania. Cu o medie de 232 de raporturi sexuale pe an, romanii ii devanseaza cu mult pe italieni sau chiar pe americani, care la acest capitol au o medie de numai 161 de partide de amor pe an. Pe locul 2 se afla coreenii, cu o medie de 228 de partide de sex, urmati indeaproape de greci, cu 224, si de cehi, cu 222 de raporturi sexuale pe an. Italienii se afla in mod surprinzator pe un rusinos loc 8, cu 198 de raporturi, in timp ce Ungaria se afla pe ultimul loc, cu doar 188 de 'intalniri amoroase'.

Cum au ajuns romanii la astfel de performante? O parte a raspunsului il aflam de la psihologii revistei. Astfel, potrivit acestora, barbatii din Romania sunt foarte increzatori in fortele lor, iar femeile sunt atrase de puterea si increderea pe care le-o ofera acestia. Mai mult, barbatii celorlalte popoare sunt sfatuiti de sexologii romani sa adopte maniera noastra de a face avansuri. Mai pe scurt, atunci cand vor sa cunoasca o femeie, sa i-o spuna verde in fata, aducandu-i in acelasi timp laude privind felul cum arata, se imbraca, vorbeste si neaparat sa fie increzatori in propriile forte.

In sfarsit, suntem si noi pe primul loc la ceva! Daca psihologii dezvaluie punctele forte ale romanilor in privinta seductiei, ma intreb de ce studiul se axeaza pe cantitate (numarul raporturilor sexuale pe an) si nu sufla o vorba despre calitatea actelor se-xuale. Aici m-as fi asteptat la un comentariu de substanta al psihologilor. Ceea ce studiul a considerat ca nu este cazul. Referitor la performantele musculare ale barbatilor romani, ma mai intreb care a fost varsta celor care au participat la studiu. De regula, persoanele tinere, pentru impresie, fantazeaza. Acum, sa nu exageram. Suntem buni.

Studiul a fost realizat de editia internatio-nala din aprilie a revistei 'Men's Health' (si a fost preluat si de editia romaneasca) pe un esantion considerat reprezentativ, format din 40.000 de respondenti, din 42 de tari. Primele 10 locuri ale topului cu numarul anual de contacte sexuale se prezinta astfel: Romania (232), Coreea (228), Grecia (224), Cehia (222), Portugalia (222), Brazilia (219), Filipine (217), Italia (198), Rusia (193) si Ungaria (188). De asemenea, conform aceluiasi studiu, portughezii se pare ca sunt cei mai libertini si au cele mai multe aventuri de-o noapte (81% din intervievati recunoscand ca practica acest gen de sex), fiind urmati de brazilieni (76%) si australieni (65%).

Cred ca d'aia incearca sa "ne-o traga" si guvernul asta. Macar de atat sa fie buni si ei ca tot romani sunt.

Niciun comentariu: