Google

joi, 13 decembrie 2007

Miss Romania la Gala Fotbalului Romanesc

Ieri, la OTV a fost prezentata Gala Fotbalului Romanesc. Si pentru a da un pic de "culoare" spectacolului a avut loc si un Miss Romania, cam fara culoare ce e drept. De vina pentru calitatea spectacolului cred ca au fost fetele. Desi frumoase, n-au capatat de la organizatori si sponsori mai nimic. In afara de ceva hapuri si alifii pentru slabit, alea pentru o luna sau doua, una singura pentru un an intreg. Cred ca n-au cazut la pace cum si-ar fi dorit sponsorii. Cat despre calitatea si zgarcenia sponsorilor nu mai trebuie sa vorbim pentru ca au fost de rasul unei tari intregi. Parca erau toti din guvern si dadeau din buget. Oare nu mai exista sponsori in Romania? Sau nu mai au bani de dat? Probabil ca au sponsorizat mai mult partidele anul asta si nu mai au din ce sa dea si pentru un concurs de Miss Romania.

As lua in calcul si faptul ca organizatorii au fost incompetenti si nu au stiut sa atraga sponsori. Indiferent ce s-a intamplat, spectacolul de ieri a lasat o impresie deosebit de proasta. Cand o multime de oameni se lauda cu averile lor si vor sa isi faca publicitate in fel si chip in tara asta pentru un spectacol de Miss doar o mana de sponsori? Pacat pentru frumusetea acelor fete care in mod sigur s-au straduit sa se prezinte bine. Si poate ca au sperat ca un dar primit de la Dumnezeu le va ajuta sa isi implineasca un vis de a deveni cunoscute. O speranta pentru o viata mai buna care s-a spulberat nemeritat. Daca nu gresesc, doua din ele vor beneficia de o excursie in strainatate unde vor avea un angajament temporar pentru sponsorii atat de "generosi", adica vor fi nevoite sa munceasca probabil pe mai nimic.

Si uite asa, cu frumusetea lor, vor contribui la umplerea buzunarelor celor care le-au dat niste hapuri, alifii si alea probabil toxice pentru organism chiar daca le va mentine silueta, sau le-au oferit o plimbare in strainatate. In concluzie, un spectacol care a lasat multora un gust amar. Si nici sa ne rusinam nu mai putem pentru ca am inceput sa ne obisnuim cu magariile. Ce am putea sa mai asteptam pe viitor? Un spectacol de Miss la prezentarea si inaugurarea noului depozit ecologic pentru gunoaie?

Niciun comentariu: