Google

vineri, 14 decembrie 2007

Iarna nu-i ca vara...

O expresie spusa de Domnul Basescu dar pe care din pacate Domnul Ministru Orban nu o cunoaste. A venit iarna si la intrebarile puse de un reporter, Domnul Orban care inca nu si-a dat demisia a spus ca toti sunt vinovati de starea drumurilor, mai putin Domnia Sa. Pai e normal, cine sa-l traga pe el la raspundere ca doar e ministru. Asa cum spune si un banner de la Antena 2, e tara pe care o meritam. Se pare ca abia azi au avut loc licitatiile pentru dezapezire. Ma intreb ce a facut Domnul Ministru toata vara? S-a ocupat de transportul parlamentarilor si ministrilor prin tarile calde?

Din pacate in urma primei zapezi o multime de accidente au avut loc pe mai multe drumuri din tara. Noroc cu Domnul Ministru care a invitat in direct la stiri pe cei care au suferit de pe urma acestor accidente sa dea in judecata compania de drumuri. Oare din ce bani va plati compania ca doar e de stat? Nu cumva din banii contribuabililor? Sau din bugetul personal al Domnului Orban? Au existat intarzieri pentru licitatiile privind dezapezirea. Contestatii care au intarziat nepermis de mult. Oare nu aveau sanse sa castige anumite firme si de aceea au existat contestatii? Dar pe Domnul Orban nu-l poate contesta nimeni? Cand crede Domnia Sa ca e momentul sa mearga dupa Domnul Chiuariu si sa ne lase?

Domnule inca Ministru, ar fi momentul sa aflati ca vara nu-i ca iarna. Ceea ce s-a intamplat denota incompetenta. Si cum stim cu totii ca pestele de la cap se strica, prima demisie ar trebui sa fie a dumneavoastra care sunteti seful incompetentilor.

Niciun comentariu: