Google

marți, 27 noiembrie 2007

Cioroianu - Mandria Guvernului

Din pacate sunt nevoit sa ma intorc la un vechi client doar ca sa-l numim in felul acesta. Pentru ca ar trebui numit cu totul altfel. E vorba de Domnul Cioroianu care din nou ne-a creat publicitate aratand ca nu are habar de nimic.

Tot la fel as putea sa spunem si de cei care l-au numit si-l mentin inca in functie. Se pare ca oameni mai capabili nu au. Acest lucru denota clar nivelul etic si moral al celor care ne conduc incepand cu guvernul si terminand cu presedintia.

Relatiile internationale la nivel inalt au un anumit protocol care intotdeauna trebuie respectat. Se pare ca nu este cazul Domnului Cioroianu care ar putea deveni cu brio conducatorul celor pe care vrea sa-i cazeze in desert.

Poate doreste Domnia Sa sa devina presedinte si noi nu stim. La noi exista o veche zicala care spune: "Cum e turcu si pistolul". Daca in functia actuala ne face tara de ras poate ar trebui sa primeasca o functie in noua locatie propusa chiar de el.

In data de 13 noiembrie, Romania Libera spunea intr-un articol ca afirmatiile despre desert sunt o recidiva si P.N.L. va continua sa ii acorde sprijinul politic. Ma intreb insa pana cand? Cat vor mai fi obligati oamenii de rand sa suporte imaginea oferita de astfel de conducatori?

Pana la noile alegeri sau pana vom fi exclusi din Uniunea Europeana? Azi am aflat cu stupoare ca nu este capabil sa respecte un protocol, sa inteleaga cum trebuie sa se poarte cu un real conducator cum este Majestatea Sa Juan Carlos, Regele Spaniei.

Ce trebuie sa mai asteptam din partea guvernantilor? Barfa, intriga, mita, certurile, lipsa bunului simt ies tot mai mult in evidenta. Ce ar mai ramane? Sa ne dea in cap pe strada ca Mailat? Domnule Cioroianu suntem cu ochii pe dumneavoastra si pe colegi.

Poate veti pleca impreuna lasand altii mai capabili din randul oamenilor de rand sa ne conduca. De partidele politice aflate pe val suntem deja satui. Putem trai si fara zahar si ulei de la voi. Ne-am multumi cu mult mai putin, cu respect si bun simt fata de alegatori.

Niciun comentariu: