Google

duminică, 25 noiembrie 2007

Rezultatele voturilor

A trecut si ziua alegerilor. Politicienii cauta sa argumenteze ca fiecare partid a castigat. Si sunt de acord cu fiecare in parte. Au capatat experienta. De pierdut vor pierde in continuare tot romanii. Chiar daca cei mai constienti de importanta actului in sine au fost prezenti la vot.

Deja se discuta de alegerile parlamentare viitoare din procentele obtinute. Uita ca un numar infim din populatie a fost la vot. Nici nu-i intereseaza de faptul ca poporul s-a saturat de cei care guverneaza si viseaza in continuare la ciolan.

Dar ceea ce ar trebui sa-i puna in garda este faptul ca la alegerile viitoare au toate sansele sa nu mai aiba cine sa-i voteze. Cum vor mai convinge populatia care va mai fi in tara la urmatoarele alegeri sa vina sa voteze nu stiu.

Ar mai fi o solutie, sa dea o ordonanta de urgenta pentru a obliga lumea sa mai mearga sa-i voteze. Din pacate, in acest moment, votul acesta a demonstrat mai presus de orice ca toti cei care ne conduc sunt varza.

Va urma o perioada in care fiecare politician, fie el simplu parlamentar sau guvernant va da vina pe ceilalti dar niciunul nu cred ca mai este capabil sa inteleaga ca ar fi momentul macar acum in ultimul moment sa ia o decizie si sa schimbe ceva in atitudinea lor.

Domnilor guvernanti, se pare ca este momentul sa schimbati legea privind alegerile. Ceva de genul cine reuseste sa adune 100 de voturi intra in guvern. Cine aduna 50 intra in parlament. Ca mai multi nu va vor mai vota. Nu veti mai prinde romani la vot.

S-a saturat lumea de minciuni, promisiuni desarte. Asa cum a disparut P.N.T.C.D. cu cativa ani in urma la urmatoarele alegeri vor mai disparea si alte partide mai mult sau mai putin istorice. Desi multi cred ca romanii nu sunt educati, nu stiu ce vor, stiu totusi foarte bine sa pedepseasca alesii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Domniile lor conduc tara de pe principiul: Cainii latra, ursul merge. Dar cat le va mai merge?