Google

joi, 15 noiembrie 2007

U.S.A.

Tara tuturor posibilitatilor considerata pentru mult timp de majoritatea romanilor, a pierdut in ultima vreme teren chiar din cauza tarii noastre care, prin multi oameni de afaceri si politicieni ne demonstreaza zilnic faptul ca poti face tot mai mult, chiar daca nu intotdeauna legal.

Dar cum la noi multe legi sunt facute pentru cei care au bani sau ne conduc, nu e nimic de mirare. Apreciez insa pe cei care, departe de casa au resit sa se afirme. Si stiu ca nu e usor, au facut uneori multe sacrificii.

U.S.A. a oferit multi ani in vremea comunista posibilitatea afirmarii acelor romani care reuseau sa ajunga acolo. Si ofera si astazi posibilitati tinerilor care isi pot continua studiile. Am vazut multi tineri care traiesc acolo desi nu am ajuns sa vizitez acest continent.

Insa Facebook si MySpace au o multime de tineri romani inscrisi in aceste pagini, tineri care, pentru perioade mai lungi sau mai scurte invata, sau pur si simplu traiesc si muncesc pe aceste meleaguri.

Astept pareri din partea lor, sa spuna daca au ajutorul necesar din partea autoritatilor, daca sunt multumiti de viata de acolo, de reusitele lor si daca si ei au neplaceri cu compatrioti certati cu legea si cu bunul simt.

Niciun comentariu: